gradskaupravapetrinja

S djelatnicima Gradske uprave do daljnjega komunikacija telefonom ili e-mailom

PETRINJA – Nakon što je u Hrvatskoj proglašena epidemija bolesti COVID-19, uzrokovana koronavirusom, iz Grada Petrinje pozivaju građane da se pridržavaju svih preporuka koje svakodnevno dobivaju od kriznih stožera, kako na razini države, tako i na razini županije i Grada. Stoga je Grad Petrinja donio odluku da se komunikacija građana s djelatnicima gradske uprave do daljnje provodi putem pošte ili telefonom, kao i putem elektroničke pošte.

„Iznimno, ako je nužan osobni dolazak ili kontakt, potrebno je pridržavati se sljedećih preporuka: komunikacija djelatnika i stranki treba se odvijati na udaljenosti od najmanje jednog metra, bez neposrednog fizičkog kontakta; potrebno je izbjegavati grupiranje stranaka kontrolom ulaska u prostorije Gradske uprave; kod ulaska u Gradsku upravu obvezno je dezinficirati ruke na za to predviđenom mjestu“, ističu iz petrinjske gradske uprave.

„Međusobna komunikacija djelatnika Gradske uprave treba biti u skladu s navedenim preporukama, uz napomenu da se oni koji imaju neke zdravstvene poteškoće, posavjetuju sa svojim liječnicima oko eventualnog izostanka s posla, ako za to postoje opravdani razlozi zdravstvene prirode“, dodaje se iz gradske uprave.

Na samom kraju, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović poziva sve gradske ustanove i poduzeća da se pridržavaju svih propisanih uputa i da se situaciji pristupi odgovorno i bez panike.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X