Share on facebook
Share on twitter
alkoholvoznja

S više od 3 promila zaustavljen u prometu, oduzeta mu vozačka uz kaznu od 21.700 kuna

PETRINJA – U nedjelju, 17. listopada, oko 10 sati, Petrinji u ulici Marina Držića odvojak I, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka kojim je za vrijeme kada mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 3,12 promila, upravljao 45-godišnjak iz Petrinje. Izvršenom provjerom je utvrđeno da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske ploče, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave uhićen je 41-godišnji vlasnik vozila iz Petrinje.

Zbog počinjenog prometnog prekršaja 45-godišnji vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda, koji ga je kaznio ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 21.700 kuna, dok će zbog krivotvorenja isprave 41-godišnjak biti kazneno prijavljen. – izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X