mbviziri2020

Šareni i oslikani viziri za zdravstvene djelatnike koji rade s djecom

PETRINJA –Na inicijativu logopedinje Martine Boltužić Dževerlija, tvrtka FED donirala je oslikane vizire za zdravstvene djelatnike koji rade s djecom. Viziri su donirani odjelima Opće bolnice dr.Ivo Pedišić Sisak na kojima djelatnici različitih profila rade s djecom svih dobnih skupina, te pedijatrijskim ambulantama u Petrinji i Glini.

„U ovoj neuobičajenoj situaciji u kojoj smo se našli i koja ima puno izazova i dozu straha od nepoznatog, važno je posebnu pažnju posvetiti djeci te im olakšati prilagodbu na novonastale uvjete života. Mjere zaštite su još uvijek pojačane i od iznimne je važnosti očuvanje zdravlja. Obzirom smo početkom tjedna nakon dužeg vremena krenuli u normalizaciju rada, uz svu zaštitnu opremu izgledamo neobično što kod djece može izazvati nelagodu. Šareni, veseli viziri jedan su od načina na koji ćemo mališanima izmamiti osmijeh na lice i smanjiti nelagodu pri dolasku u zdravstvenu ustanovu. Zahvaljujem tvrtki FED koja nam je preslatkim oslikanim vizirima pomogla u ostvarivanju naših ciljeva” kazala nam je Boltužić Dževerlija.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X