Izbornik
WhatsApp Image 2022-03-05 at 10.40.48 (2)_tn

SDP podjelom karanfila obilježio nadolazeći Međunarodni dan žena

PETRINJA – Uz podjelu crvenih karanfila, predstojeći Međunarodni dan žena na petrinjskoj tržnici obilježili su danas članovi petrinjske Gradske organizacije SDP-a.

„SDP kao i svake godine u našem gradu obilježava Međunarodni dan žena. Svim ženama zaželjeli smo sretan 8.ožujka – Međunarodni dan žena. Simboličnom podjelom crvenih karanfila na petrinjskoj tržnici danas smo ženama poželjeli da se bore za svoja prava, da budu zdrave, da pokažu svoju sposobnost, jer mi žene smo sposobne, možemo, imamo potencijala, imamo onu žensku crtu koja nas tjera naprijed i smatram da žene mogu puno, puno više napraviti i puno više pokazati,“, rekla je Svjetlana Lazić, predsjednica petrinjskog SDP-a, koja je karanfile simbolično podijelila sa županijskim vijećnikom Danielom Berdaisom.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X