Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
20191204_191401wwwww

Show programom Plesnog kluba Petrinia nastavljen program Adventa u Petrinji

PETRINJA – Show programom Plesnog kluba Petrinia nastavljen je program Adventa u Petrinji. Više o pripremljenom programu nam je rekla predsjednica Plesnog kluba Petrinia Natalija Antić Bjelac:

„Večeras je show program plesača Petrinie. Bit će u Adventu dvije plesne večeri. Ovo je večer latino ritmova kao što se i može čuti u pozadini. Oni mogu zagrijati atmosferu božićnog ambijenta, a na sljedećoj plesnoj večeri će se plesati valceri.“

Zanimljivost večeri je što je u show bila uključena i publika jer su plesni parovi na kraju pozvali sve koji žele da se pridruže na plesnom podiju Gradskog parka na  Strossmayerovom šetalištu. Okupljene Petrinjce su svojim plesnim koreografijama razonodili Klara Autischer i Matija Baljak, Vanesa Augustić i Filip Franić te Jakov Bjelac i Magdalena Vidas.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X