20200207_170121_www

SI-MO-RA predstavila poziv za sufinanciranje energetske učinkovitosti

PETRINJA – U organizaciji Sisačko-moslavačke razvojne agencije SI-MO-RA u Hrvatskom domu Petrinja predstavljen je javni poziv za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u kućanstvima i višestambenim zgradama.

Stručna suradnica Mija Pavičić iz SI-MO-RA-e nam je rekla kako oni građanima nude uslugu izrade dokumentacije za prijavu na natječaj:

„Može se sufinancirati toplinska izolacija vanjske ovojnice, zamjena vanjske stolarije, sunčani i toplinski sustav, kotlovi na sječku i pelete, dizalice topline, fotonaponski sustav. Očekuje se velika najava za prijavu. Čeka se od 2015. godine.“

Građani su nakon prezentacije imali brojna pitanja, no dobar dio njih ostao je neodgovoren jer javni poziv države još nije objavljen pa nisu poznati brojni detalji istog.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X