bolnicamjerenaslov

Sisačka bolnica uvodi nove epidemiološke mjere

SISAK – Radi zaštite pacijenata i zdravstvenih djelatnika, Krizni stožer Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, donio je nove epidemiološke mjere kojih se moraju pridržavati svi koji u bolnicu dolaze:

1.Svi pacijenti koji dolaze u krug Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“Sisak obavezno se moraju javiti u trijažni šator 1 koji se nalazi ispred zgrade ginekologije.

2.U trijažnom šatoru 1. dočekat će vas liječnik i medicinska sestra koji će vam dati upute za daljnje postupanje.

3.U trijažnom šatoru 1. liječnik će uzeti kratku anamnezu i po potrebi izmjeriti osnovne vitalne funkcije – krvni tlak i tjelesnu temperaturu.

4.Trijaža u trijažnom šatoru 1. obavlja s u vremenu od 8:00 do 22:00 sata, a od 22:00 do 8:00 sati ujutro, pacijenti se javljaju u hitnu ambulantu u koju su upućeni, gdje će biti trijažirani i pregledani.

5.Ukoliko ste upućeni u bolnicu od strane epidemiologa, to obavezno naglasite i u tom slučaju bit ćete proslijeđeni u trijažni šator 2. gdje će vas dalje obraditi liječnik infektolog.

6.Molimo vas da se pridržavate navedenih mjera zaštite, jer samo pravilno postupanje spriječit će širenje virusa i epidemiju velikih razmjera. Zahvaljujemo na razumijevanju, poručuju iz Kriznog stožera Opće bolnice Sisak.

Zbog pojačane kontrole ulaska u bolnicu i očekivanog nastanka gužvi mole se pacijenti da, ukoliko je moguće, odgode dolazak u bolnicu do prestanka protuepidemijskih mjera.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X