Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijarođendannaslov

Sisački policajci sedmogodišnjem dječaku čestitali rođendan

SISAK – Danas je jedan dječak iz Siska dobio najbolji poklon koji si je poželio za svoj sedmi rođendan. Zbog trenutne epidemiološke situacije i otkazivanja proslave rođendana sedmogodišnjem dječaku, njegova majka je za pomoć zamolila policajce iz Siska kako bi njenom sinu priredili rođendansko iznenađenje.

Njezin sin obožava policiju i sve što je uz nju vezano.

Dogovor s majkom je brzo pao, pa ga je ona, ništa mu ne rekavši, dovela u Policijsku postaju Sisak, a njegovoj sreći i veselju nije bilo kraja.

Slavljenika su s prigodnim poklonom dočekali sisački policajci koji su mu na sva njegova znatiželjna pitanja dali odgovore.

„Nadamo se da ćemo ga za nekoliko godina vidjeti i u pravoj policijskoj odori, a za uspomenu su mu ostale brojne fotografije“, kažu sisački policajci.

Izvor: PU sisčko-moslavačka

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X