Share on facebook
Share on twitter
106460715_3099055593494200_2214938593841669960_o

Sisačko-moslavačka županija će sufinancirati javni riječni promet

Sisačko-moslavačka županija će sufinancirati javni riječni promet. Naime, županija je 15.veljače objavila javni poziv jedinicama lokalne samouprave za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje javnog riječnog prometa u ovoj godini.

Cilj aktivnosti je osiguravanje opstojnosti prometne povezanosti obala unutarnjih vodnih putova u naseljenim područjima Sisačko-moslavačke županije gdje nisu izgrađeni mostovi za prijelaz, uz podizanje razine sigurnosti riječnog prometa. Sredstva se mogu koristiti za sufinanciranje troškova ulaganja za tekuće održavanje i druge tekuće troškove u svrhu obavljanja redovnog prijevoza putnika i roba na unutarnjim vodnim putovima u Sisačko-moslavačkoj županiji.  Pravo na pomoć korisnici imaju u ukupnom iznosu od 200.000,00 kuna prema osiguranim sredstvima u Proračunu Sisačko-moslavačke županije, koja se dijele ovisno o broju primatelja pomoći. Iznos dodijeljene pomoći ovisi o zahtjevu korisnika i uvjetima koje korisnik ispunjava. Rok za podnošenje zahtjeva traje 15 dana od dana objave na službenim Internet stranicama Sisačko-moslavačke županije. Obrazac zahtjeva se može preuzeti na web stranici Sisačko-moslavačke županije.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X