Izbornik
cesta radovi

SISAK – Privremena regulacija prometa 8. rujna povodom otvorenja IKC-a

SISAK – Povodom otvorenja Islamskog kulturnog centra (IKC) u Sisku u četvrtak 8. rujna, očekuje se dolazak velikog broja gostiju i štićenih osoba, zbog čega će u okolici IKC, u Capragu, vladati posebna regulacija prometa i ograničenje kretanja. “Molimo sve naše sugrađane za strpljenje u prometu i poštivanje nove, privremene regulacije, a posebno pozivamo na tolerantan odnos prema redarima koji će biti zaduženi za provedbu ove složene organizacije.” – navedeno je iz Grada Siska.

Automobili

U četvrtak, 08. rujna 2022. godine od 07:00 do 18:00 sati uvodi se posebna regulacija prometa:

  • zatvara se za promet dio Capraške ulice od raskrižja sa Ulicom Krešimira Baranovića do raskrižja sa Ulicom Andrije Hebranga,
  • zatvara se pristup Capraškoj ulici:
    • iz Ulice Kneza Domagoja,
    • iz Ulice Andrije Hebranga
    • iz Capraške ulice iz smjera male porte

 

U vremenu od 7:00 do 13:00 sati zatvara se pristup vozila u Ulicu Kneza Domagoja za vozila koja dolaze iz smjera Ulice Hrvatskog narodnog preporoda.

Obilazni pravci prema tvrtkama Komunalac Sisak i ostalim tvrtkama u Pisak inkubatoru su cestom kroz južnu industrijsku zonu i Novo Praćno, a za stanare Hebrangove, Domagojeve i Trpimirove Ulicom Hrvatskog narodnog preporoda.

Javni gradski prijevoz

Korisnike sisačkog javnog gradskog prijevoza obavještava se da će se u četvrtak, 8. rujna, promet autobusnih linija 2 i 4 gradskog prometa obavljati do i od autobusnog stajališta “Naselje” u Petrinjskoj ulici kod Konzuma. Raspored polazaka sa stajališta Sisak – Frankopanska prema Naselju ostaje isti. Polasci sa stajališta “Naselje” – Petrinjska  u smjeru Siska odvijat će se po uobičajenom voznom redu za to stajalište.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X