Školi tijekom praznika nije kraj! U srijedu počinje Odmorko! Školi tijekom praznika nije kraj! U srijedu počinje Odmorko!
PETRINJA – Školi tijekom zimskih praznika nije kraj! I ove godine na području Petrinje se provodi program pod nazivom Odmorko. Od tajnika Školskog sportskog... Školi tijekom praznika nije kraj! U srijedu počinje Odmorko!

PETRINJA – Školi tijekom zimskih praznika nije kraj! I ove godine na području Petrinje se provodi program pod nazivom Odmorko. Od tajnika Školskog sportskog saveza Grada Petrinje Emira Trklje saznajemo kako sudjeluje svih pet osnovnih škola na području Grada te Srednja škola Petrinja:

„Odmorko je predviđen tako da se djeca za vrijeme zimskih praznika mogu baviti pod stručnim vodstvom sportovima kojima žele. Odmorko se provodi od 3.siječnja do 11.siječnja 2018.godine na dvije lokacije. To je dvorana Srednje škole Petrinja i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića.“

Aktivnosti Odmorka vode profesori tjelesne i zdravstvene kulture, a dvorane su djeci otvorene svakim danom od 9 do 15 sati. A evo i kako Odmorko izgleda:

„Odmorko izgleda tako da djeca dođu u terminu u kojem su se zapisali sa svojim profesorima. Bilo koji sport kojeg žele raditi mogu raditi s profesorima u tom razdoblju, a to je, ujedno i trening za gradska i županijska natjecanja koja se provode pod okriljem Školskog sportskog saveza Republike Hrvatske.“, dodao je Trklja.

Interes za program je kod djece jako velik dodao je na kraju Trklja jer ga djeca vole zbog toga što sami mogu birati koji sport će igrati.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.