policijauniverzalnagore

Skrivio prometnu nesreću sa 1,7 promila pa pobjegao s mjesta događaja

SISAK – U Zagrebačkoj ulici u Sisku jučer 14.svibnja oko 19 sati i 25 minuta dogodila se prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 50-godišnji vozač iz Siska, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,7 promila.

On je uslijed prestrojavanja u drugu prometnu traku, svojim stražnjim dijelom vozila udario u prednji dio vozila koje se kretalo tom prometnom trakom. Od siline udara sletio je van kolnika i udario u plastične prometne markere za razdvajanje smjera, koje je oštetio. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X