policijanaslov

Skrivio prometnu nesreću vozeći pod utjecajem alkohola

SISAK – Na križanju ulica Nikole Šipušta i Nikole Mikca u Sisku, jučer 3.kolovoza oko 12 sati i 30 minuta, prometnu nesreću s materijalnom štetom izazvao je 35-godišnjak sa sisačkog područja. On je uslijed nepropisnog pretjecanja udario u vozilo koje je obavljalo radnju skretanja, a pritom je vozio i pod utjecajem alkohola od 0,78 promila. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana policija je u prometu zatekla nekoliko vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola. U mjestu Bročice u kontroli prometa zaustavljen je 53-godišnjak s područja Jasenovca koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,62 promila. U Sisku je pak zaustavljen automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,72 promila upravljao 26-godišnjak iz Siska.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X