policijauniverzalnagore2

Skrivio prometnu nesreću vozeći sa 1,78 promila

PETRINJA – U Sisačkoj ulici u Petrinji jučer oko 15 sati i 50 minuta dogodila se prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 69-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,78 promila, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

On je uslijed ne držanja razmaka udario u vozilo koje je bilo zaustavljeno poradi propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Vozač je uhićen i do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje. Protiv vozača, nadležnom Općinskom sudu, podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Noćas, 15. lipnja oko 00.30 sati, u Turopoljskoj ulici u Lekeniku, zaustavljeno je osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila upravljao 40-godišnjak s područja Lekenika. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja protiv njega bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X