policijauniverzalnagore2

Sletio s ceste, pobjegao i kažnjen sa 24.500 kuna

SISAK – U petak, 18. listopada, oko 18 sati u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku, 47-godišnji vozač s područja Petrinje, osobnim automobilom sisačkih registracija uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom sletio van kolnika i lijevim dijelom vozila udario u ogradu obiteljske kuće, nakon čega se s osobnim automobilom udaljio s mjesta nesreće. Vozač je naknadno pronađen, a izvršenom provjerom je utvrđeno da  upravlja vozilom prije stjecaja prava na upravljanje motornim vozilom. Za vrijeme postupanja je odbio alkotestiranje, te je uhićen i sljedećeg dana doveden nadležnom općinskom sudu koji ga je kaznio novčanom kaznom od 24.500 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

U petak, 18. listopada, oko 13.30 sati na autocesti A11 Zagreb – Sisak, zaustavljen je osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 36-godišnji muškarac iz Zagreba. Izvršenom provjerom je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera. Vozač je uhićen i doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom od 14.000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

 U petak, 18. listopada, oko 16.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, osobnim automobilom marke Opel, austrijskih registracija iz smjera Lipovca, upravljao je 65-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji se po naredbi policijskih službenika nije odmah zaustavio, već je naknadno zaustavljen. Zbog počinjenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X