Izbornik
dezinfekcijazgradesajmiste17042020

Sljedeća dezinfekcija zgrada u Petrinji je 30.travnja

PETRINJA – Iz Stožera civilne zaštite Grada Petrinje su izvjestili kako će sljedeća dezinfekcija zgrada na području Petrinje biti provedena u četvrtak 30.travnja.

“Sukladno odluci Stožera civilne zaštite grada Petrinje, od 09. travnja 2020. godine, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, ispostava Sisak, u četvrtak, 30. travnja 2020. godine pripadnici Vatrogasne postrojbe Grada Petrinje i Komunalac Petrinja d.o.o. obavljat će dezinfekciju stubišnog prostora zgrada u Gradu Petrinji. Dezinfekcija će se obavljati u vremenu od 08:00 – 12:00 sati, izosanom u električnim špricama, sve prema naputku i preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Dva sata po završetku dezinfekcije ne smije se boraviti u dezinficiranom prostoru. Stoga molimo stanare zgrada da 30. travnja 2020. u periodu od 08:00 – 12:00 sati ne izlaze van iz svojih stanova. Nakon što se čestice dezinficijensa slegnu, moći će se normalno kretati po cijeloj zgradi, uz pridržavanje ostalih mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske”, poručili su iz Stožera civilne zaštite Grada Petrinje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X