Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
sl-ašk

Sloga bolja od AŠK-a

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 19. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad AŠK-a iz Starog Pračna od koje su bili bolji 2:0.

Prvu prigodu domaći su stvorili u 16. minuti kada je Marić uputio dugu loptu prema Mandiću na 3-4 metra na lijevoj strani, ali pucao je ravno u vratara Stjepaneka koji je bio uspješan i minutu kasnije kada je nakon udarca iz kuta Biro dobio povratnu loptu od Gusića, a gostujući vratar je „iščupao“ iz svoga donjeg lijevog kuta. Gostujući čuvar mreže također je nadmudrio i Gusića i Knežića u 23. i 25. minuti, dok su gosti pokušali u 38. minuti preko Banovića iz slobodnog udarca s 25 metara, ali domaći vratar Dumbović uspio je izbaciti loptu iz svoga donjeg desnog kuta, a onda su u slijedećoj minuti poentirali domaćini kada se Mandić probio po lijevoj strani do rubne crte, a na povratnu loptu je natrčao Vule i pospremio je pod vratnicu. U finišu prvog dijela, u 43. minuti Knežić je odigrao dupli pas s Marićem, a onda se još jednom odličnom intervencijom istaknuo Stjepanek, kao i u 44. minuti kada je Mandić uputio udarac s desetak metara.

Također i u drugom dijelu gostujući vratar bio je uspješan u 59. minuti nakon pokušaja Knežića uz asistenciju Vule, te u 80. minuti kada je pokušao i Gašparić nakon asistencije Gusića koji je u konačnici, u 85. minuti sve odradio sam i u solo dionici od sredine igrališta do kaznenog prostora uspio matirati vratara Stjepaneka.

U istom natjecanju nogometaši Češkog Sela gostovali su u Gredi Sunjskoj kod momčadi Sunjski od koje su poraženi 3:2, a oba pogotka za goste postigao je Rajić.

U slijedećem, 20. kolu, u subotu, 22.05.21., od 17 sati, nogometaši Sloge iz Hrastovice gostovat će u Sisku kod momčadi Zeleni Brijeg, dok će igrači Češkog Sela u nedjelju, 30.05.21., od 17.30 sati, ugostiti momčad Dinama iz Odre Sisačke.

  • Image00007
  • Image00006
  • Image00005
  • Image00004
  • Image00003
  • Image00002
  • Image00001
  • sl-ašk
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X