Izbornik
slo-gvo

Sloga „petardom“ ispratila Gvozd

HRASTOVICA  – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 18. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Gvozda od koje su bili bolji 5:1.

Počelo je već u 5. minuti kada je Gašparić izveo slobodni udarac s tridesetak metara i ubacio loptu u sredinu kaznenog prostora, a Marić „zbunio“ vratara Buzuka što je iskoristio natrčali Perić i gostujuće mreža se zatresla, a onda nije trebalo dugo čekati, odnosno u 13. minuti Knežić je izveo udarac iz kuta s lijeve strane i nakon odbijanaca lopta je došla do Vule koji je kroz šumu nogu pronašao put lopti u mrežu. Gosti su pokušali uzvratiti u 22. i 25. minuti preko Šole kada je u prvom pokušaju izveo slobodni udarac s 18 metara, a domaći vratar Dumbović uspio loptu odbiti, dok je u drugom pokušaju pobjegao domaćoj obrani i asistirao Juriću, ali nije došlo do promjene rezultata, međutim zato je na suprotnoj strani u 27. minuti kada je Gašparić, malo lijevo, asistirao Vuli na rubu kaznenog prostora i onda je uslijedio milimetarski precizan udarac u gornji lijevi kut vratara Buzuka. Nakon toga domaći su došli i do četvrtog pogotka po receptu „sam svoj majstor“, naime Gusić se, u 38. minuti, izborio za loptu na svojoj polovici igrališta i onda pretrčao cijelu polovicu gostujućeg gdje je u konačnici zaobišao i vratara Buzuka i nije mu preostalo ništa drugo nego poslati loptu u praznu mrežu. Do kraja prvog dijela i gosti su došli do pogotka u 42. minuti kada je ponovo Šola bio asistent s desne strane kada je na rubu šesnaesterca pronašao Savića koji je uspješno matirao domaćeg vratara Dumbovića.

U drugom dijelu, u 57. minuti, Gusić je još jednom odradio solo dionicu po desnoj strani, ali ovaj puta ispriječila mu se vratnica. Novu dobru prigodu imali su domaći i u 72. minuti kada se Prečanica probio po desnoj strani i pronašao Rokića na petercu, ali nakon njegovog udarca glavom lopta je za malo preletjela vratnicu, a slično je bilo i u 82. minuti kada je nakon Lovrićevog udarca iz kuta, s desne strane, Rokić glavom poslao loptu tik uz vratnicu. Ipak, u 86. minuti i peti puta se zatresla gostujuća mreža kada se Prečanica probio po lijevoj strani i naciljao suprotni kut gostujućih vrata.

  • foto00001
  • foto00002
  • foto00003
  • foto00004
  • foto00005
  • foto00006
  • foto00007
  • foto00008
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X