Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
slo-mla

Sloga šesticom ispratila Mladost iz Grede

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 7. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Mladosti iz Grede od koje su bili bolji 6:1.

Domaći su došli do prve prednosti u 17. minuti iz kaznenog udarca kada je precizan bio Petrović jer je prethodno na ubacivanje Oreškovića s desne strane lopta u sredini kaznenog prostora udarila u ruku gostujućeg obrambenog igrača, ali odmah u slijedećoj minuti lopta se našla i u domaćoj mreži kada se, između dosta domaćih igrača, na „petercu“ našla u nogama strijelca Peršina. Nakon toga Hrastovčani su došli do nove prednosti u dvije minute, u 29. i 31., na istovjetan način, odnosno, udarce iz kuta s lijeve strane izveo je Knežić, a onda su pred gostujućim vratima glavom poentirali Petrović i Mandić.

Na početku drugog dijela, u 46. minuti, gosti su bili u prigodi kada se Valenta odlučio na udarac s 20-ak metara, a lopta je u visokom luku pogodila vratnicu iznad vratara Dumbovića. U 52. minuti domaći su povećali prednost kada je Knežić ubacio loptu prema gostujućoj obrani od kojih su dvojica promašili loptu do koje je došao Vule i pospremio je u mrežu, a onda se u 56. minuti Petrović odlučio na udarac s 30-ak metara koji je iznenadio gostujućeg vratara Šipuša i lopta je pronašla put kroz njegove ruke i noge iza njegovih leđa. Gosti su uzvratili u 60. minuti kada je nakon nekoliko odbijanaca pred domaćim vratima Peršin naciljao vratnicu, a onda je, u 65. minuti, Petrović došao do svoga četvrtog, a domaćeg šestog pogotka kada je na ubačaj Gašparića s lijeve strane utrčao na „peterac“ i glavom zakucao loptu u mrežu, dok je blizu pogotku bio i u posljednjoj minuti u solo akciji na rubu kaznenog prostora, ali udarac u vratnicu nije donio promjenu rezultata.

  • Image00009
  • Image00008
  • Image00007
  • Image00006
  • Image00005
  • Image00004
  • Image00003
  • Image00002
  • Image00001
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI