ZHM Petrinja Hitna

SMŽ planira urediti parkiralište kod petrinjske ispostave Zavoda za hitnu medicinu

PETRINJA – Nakon što je slušateljica u našoj prošlotjednoj emisiji „A sada vi“ postavila pitanje vezano uz nedostatak parkirnih mjesta za pacijente Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sisačke Opće bolnice nakon kod petrinjske ispostave Zavoda za hitnu medicinu nakon njenog preseljena na tu lokaciju – pitanje smo proslijedili Sisačko-moslavačkoj županiji koja je nadležna za ovu Ustanovu. Odgovor  prenosimo u cijelosti:

„U svrhu osiguravanja adekvatnih uvjeta rada, zadržavanja kontinuiteta i dostupnosti zdravstvene zaštite, Sisačko-moslavačka županija omogućila je, između ostalih, Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, Ispostavi Petrinja i Odjelu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak rad u čvrstom objektu na lokaciji Vladka Mačeka 47, Petrinja.

Kako bi se osigurao i dostatan broj parkirnih mjesta za korisnike navedenih zdravstvenih ustanova, Sisačko-moslavačka županija pristupit će uređenju parkirališta iza navedenog objekta. Isto će biti moguće po dovršetku prethodnih radnji potrebnih za uklanjanje nekretnine na susjednoj parceli kojom će se omogućiti pristup stražnjem dijelu objekta u kojem su smještene zdravstvene ustanove, a na kojem se planira urediti parkiralište.“ – navedeno je u odgovoru Upravnog odjela za poslove župana.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X