Izbornik
zimska1

Snijeg koji pada zadao posla zimskoj službi

PETRINJA – Snijeg koji od  jučer pada zadao je posla zimskoj službi. Od Koordinatora zimske službe u Komunalcu Zdravka Milakovića saznajemo kako su djelatnici Komunalca u akciji od jučer od 17 sati kada su krenuli u posipavanje. Od jučer do danas tri puta su posuli prvi i drugi prioritet. U čišćenju su kamion i dva traktora. Prometnice su prohodne.

„Očekuje se da će snijeg padati danas i sutra. Zbog preporuka o kretanju državnog Stožera promet nije gust pa nema ni potrebe da mi budemo u punom kapacitetu. Očišćeni su pješački prijelazi, dolazimo i na pozive građana. Sipine ima dovoljno. Po okolnim selima nismo išli s raličenjem da sačuvamo prethodno nasuti sloj pijeska. Obzirom se ne radi o velikom snijegu i prometnice su uz zimske gume prohodne, raličenjem bi samo oštetili nasute prometnice. No, naravno, u slučaju potrebe ćemo pristupiti i raličenju.“, istaknuo je Milaković.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X