Socijala ljetni festival Socijala ljetni festival
PETRINJA – Udruga IKS i grupa mladih Aktivci i ove godine organiziraju Socijala ljetni festival na Kupalištu u Petrinji. Volonteri Aktivci su skupina mladih... Socijala ljetni festival

PETRINJA – Udruga IKS i grupa mladih Aktivci i ove godine organiziraju Socijala ljetni festival na Kupalištu u Petrinji.

Volonteri Aktivci su skupina mladih koji svoje slobodno vrijeme koriste za organiziranje inicijativa mladih i osmišljavaju aktivnosti za mlade. Promoviraju svoje aktivnosti i rade na osvještavanju drugih mladih ljudi o važnosti aktivnog sudjelovanja u zajednici. Program Aktivci je zanimljiv zbog svog dvostrukog karaktera, na jedan način to je volonterski  program, a u isto vrijeme strukturiran, programski rad s mladima.

Ove godine Socijala će se održati od 28. do 30. lipnja na Kupalištu u Petrinji i okupiti će velik broj mladih iz Petrinje i okolice, pa čaki i strane EVS volontere iz različitih zemalja diljem Europe (Norveška, Italija, Španjolska, Makedonija, BiH, Portugal). Tijekom festivala mladi će sudjelovati u raznim sportskim, rekreativnim, edukativnim i multikulturalnim aktivnostima.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.