praznetribinemladost2020

Sportska događanja u Petrinji bez gledatelja, otkazana brojna kulturna događanja

PETRINJA – Nakon što je proglašena globalna pandemija koronavirusa i nakon što je najavljena preporuka Vlade da se ne bi trebali održavati skupovi koji okupljaju više od stotinu osoba, krenula su odgađanja kulturnih događanja i skupština društava, kao što je došlo do određenih promjena u održavanju sportskih događanja.

Od prvih događanja koja su odgođena su prethodno najavljene skupštine DVD-ova s područja Petrinje. Skupštinu su tako odgodila dobrovoljno-vatrogasna društva Petrinja, Mošćenica, kao i što su skupštinu odgodili članovi Hrvatskog planinarskog društva Sveti Duh Hrastovica, dok će prema rasporedu skupštinu održati članovi Kulturno-umjetničkog društva „Pokupljanka“ iz Bresta Pokupskog.

Prvenstvena utakmica Nogometnog kluba Mladost i Nogometnog kluba Lučko koja je trebala biti odigrana u subotu 14.ožujka s početkom u 15 sati i 30 minuta, bit će odigrana prema planu, ali bez gledatelja. Također, malnogometna utakmica između Petrinjčice i Raba koja je na rasporedu u nedjelju 15.ožujka s početkom u 15 sati i 45 minuta također će biti odigrana, ali bez gledatelja.

Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja zbog novih preporuka otkazalo je najavljene kino projekcije filmova Playmobil koja je trebala biti prikazana u subotu s početkom u 10 sati, te filma Bloodshot koji je trebao biti prikazan u 19 sati. Također su do daljnjega odgodili i najavljena kulturna događanja koja su trebala biti održana u Hrvatskom domu, pa je tako odgođen tradicionalni Ceker bal koji je trebao biti održan 20.ožujka s početkom u 20 sati, te je odgođena sedma smotra dječjeg folklora „Naše kolo veselo“ koja je trebala biti održana u Hrvatskom domu u subotu 21.ožujka s početkom u 18 sati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X