Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
cs-n

Sportska solidarnost: mladi sportaši za mlade sportaše

PETRINJA – Među brojne građane koji su prikupljali pomoć na potresom stradalom području uključili su se i sportaši.

U jednoj takvoj akciji, pod nazivom „Mali nogometaši Svete Nedelje za male nogometaše Gline, Petrinje i Siska“ sudjelovali su članovi NK Bestovje, NK Novaki, NK Sava Strmec, NK Sloga-Suza Orešje, GNK Sveta Nedelja, HNK Tigar Rakitje i NK TOP Kerestinec, te su posjetili svoje sportske prijatelje u Nogometnom klubu Češko Selo.

Željko Serdarević, tajnik NK Češko Selo: „Zahvaljujem dečkima koji su donijeli donaciju za naš klub. Uz pisane osobne poruke njihovih igrača svakom našem igraču donijeli su slatkiše, te su obećali da će najsiromašnijim igračima, koji su u potrebi, donirati kopačke, odnosno i ostalu sportsku opremu koja će im biti potrebna.“

Osvrnuo se i na stanje samog objekta na igalištu koji je, prema njegovim riječima, pretrpio manja optećenja koja se uspješno mogu sanirati, a najbitnije je da se, kada krenu aktivnosti, djeca imaju gdje družiti i trenirati.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X