voda

Stanovnici centra Petrinje do daljnjega trebaju prokuhavati vodu!

PETRINJA – Iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije obavijestili su kako stanovnici centra Petrinje do daljnjega trebaju prokuhavati vodu minimalno 10 minuta prije korištenja za piće nakon što se normalizira vodoopskrba.

Djelatnici Zavoda će u petak ujutro izaći na teren i izmjeriti razinu klora u sustavu. “Nakon mjerenja ćemo opet obavijestiti kada će se voda moći nesmetano koristiti za piće”, poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

Podsjetimo, zbog neočekivanog kvara uslijed radova na Aglomeraciji, bez vode je danas ostao veći dio centra Petrinje (Nazorova, Turkulinova, Radićeva do Ulice Gromova, dio grada desno od Radićeve, Ulica Otona Kučere do pruge, Srnakova, dio od Petrinjčice prema gradu i niz drugih ulica u centru).

U petrinjskoj Privredi kažu kako je riječ o dosta velikom, nepredviđenom kvaru.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X