Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
driveintestiranje

Stožer potvrdio 29 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 29 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o 13 osoba s područja Siska, pet osoba s područja Petrinje, četiri osobe s područja Lekenika, tri osobe s područja Popovače, te po jednoj osobi s područja Sunje, Martinske Vesi, Kutine i Velike Ludine.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, ističu i danas iz županijskog Stožera.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivna su 384 slučaja zaraze koroanvirusom, dok se ovim virusom do sada zarazilo 10 675 osoba, a od posljedica zaraze je preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X