Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Stožer potvrdio 50 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 50 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o 16 osoba s područja Kutine, 11 osoba s područja Siska, po šest osoba s područja Petrinje i Popovače, četiri osobe s područja Novske, po dvije osobe s područja Lipovljana i Gline, te po jednoj osobi s područja Sunje, Hrvatske Kostajnice i Donjih Kukuruzara.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz županijskog Stožera.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u Sisačko-moslavačkoj županiji aktivan je 361 slučaj zaraze koronavirusom. Do sada se ovim virusom zarazilo 11 047 osoba, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X