maskeuniverzalna

Stožer potvrdio šest novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo šest novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o po dvije osobe s područja Kutine i Popovače, te po jednoj osobi s područja Velike Ludine i Petrinje.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivno je 26 slučajeva zaraze koronavirusom. Ovim virusom na području naše županije do sada se zarazilo 11 544 osobe, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X