Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Stožer potvrdio tri nova slučaja zaraze COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo tri novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o tri osobe s područja Popovače.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz županijskog stožera.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivno je 347 slučajeva zaraze koronavirusom, dok se ovim virusom do sada zarazilo 10 799 osoba. Od posljedica zaraze koronavirusom do sada je na području naše županije preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X