Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
kontejneričs 1

Stožer pozvao Općine i Gradove da preispitaju potreban broj obroka

Stožer civilne zaštite za sanaciju posljedica razornog potresa još jednom poziva Gradove i Općine da u provedbi osiguranja i podjele toplih obroka za stanovništvo na potresom pogođenom području gdje Vlada Republike Hrvatske osigurava potrebna financijska sredstva, a Sisačko-moslavačka županija provodi tu aktivnost, preispitaju potreban broj obroka kako nitko tko nije u mogućnosti pripremati hranu ne bi ostao bez toplog obroka.

Do sada je spremljeno i podijeljeno više od milijun i 400 tisuća toplih obroka za što je Vlada izdvojila gotovo 32 milijuna kuna.

“Naglašavamo potrebu stalnog ažuriranja podataka o broju toplih obroka koje je potrebno osigurati, bilo da se radi o njihovom povećanju ili smanjenju uvažavajući socijalni, zdravstveni ili stambeni status”, naglašavaju iz Stožera.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Vilenjaci se bude“

STRAŠNIK – Nakon što su svoju „ruku dobrote“ pružili osobama i obiteljima u potrebi, skupina

X