Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
čepovi

Svaki čep stavi u džep, ubaci u kutijicu koja te na DND-u čeka i pomozi u nabavci skupog lijeka!

PETRINJA – Povodom Svjetskog dana bolesnika, Društvo Naša djeca Petrinja pridružilo se akciji prikupljanja plastičnih čepova, zahvaljujući kojima se financiraju skupi lijekovi za osobe oboljele od leukemije i limfoma.

Pozivaju i vas da im se pridružite u ovoj akciji:

„Dragi naši, pridružite nam se u akciji prikupljanja plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma. Akciju u našem DND-u smo pokrenuli povodom Svjetskog dana bolesnika. Osim razvijanja empatije kod djece od najranije dobi prema onima kojima je pomoć najpotrebnija, razvijamo i svijest o važnosti brige o okolišu. Pomozite kao i svaki put! Znate da će oni kojima je pomoć namijenjena biti presretni i vrlo zahvalni na svakom vašem doprinosu“, poručuju „maleni velikog srca“ iz Društva Naša djeca Petrinja.

Stoga, kako kažu: „Svaki čep stavi u džep, ubaci u kutijicu koja te na DND-u čeka i pomozi u nabavci skupog lijeka!“.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X