Izbornik
vukovićtekst

Tijekom lipnja policija najavljuje osam preventivno-represivnih akcija

PETRINJA – Na temelju analiza prometnih nesreća, policija je napravila plan preventivno represivnih akcija koje planiraju održati tijekom mjeseca lipnja ove godine, kazao je Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja.

„8.lipnja imamo 24-satnu akciju nadzora korištenja mobitela prilikom vožnje. S 10./11.lipnja od 23 do 3 sata imamo nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu kao što ćemo nadzirati i brzinu. U Utorak 14.lipnja od 11 do 15 sati imamo akciju nadzora vozača teretnih automobila i autobusa, a u petak 17.lipnja od 16 do 20 sati imamo akciju nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu. U ponedjeljak 20.lipnja od 14 do 18 sati imamo akciju nadzora brzine, dok s 23./24.lipnja imamo 24-satnu akciju nadzora isteka tehničkog pregleda vozila. Sa subote na nedjelju 25./26.lipnja od 22 do 2 sata imamo nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu kao što ćemo nadzirati i brzinu, dok u srijedu 29.lipnja također imamo 24-satnu akciju nadzora korištenja sigurnosnog pojasa“, otkrio je Vuković.

Također dodaje kako će policija u vremenu od 13.do 19.lipnja pojačano nadzirati vozače teretnih vozila i autobusa.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X