Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Miroslav_Vukovic-750x350

Tijekom listopada zabilježeno 9 prometnih nesreća

PETRINJA – Prema statistici koju vodi Policijska postaja Petrinja tijekom listopada je zabilježeno 9 prometnih nesreća. To je pad broja nesreća za 30% u odnosu na listopad 2018. godine, rekao je djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja Miroslav Vuković.  U dvjema nesrećama je došlo do ozljeđivanja osoba te su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Policija je tijekom listopada poduzela 181 mjeru što je za 3,7% manje nego tijekom listopada prošle godine. Pozitivan podatak je da je ove godine bilo manje počinitelja prometnih nesreća u alkoholiziranom stanju:

„Sudionika pod utjecajem alkohola u prometnim nesrećama u listopadu je bilo dvoje dok je prošle godine bilo pet takvih sudionika. Vidljiv je pad za minus 60%. Ugrožen dan ove godine bila je srijeda s četiri prometne nesreće dok su prošle godine to bili srijeda i četvrtak s četiri prometne nesreće.“

Temeljem analize policija je isplanirala preventivno-represivne akcije za studeni kako bi se postigla što veća razina sigurnosti na cestama. Tako će već sutra od 22 sata do 2 ujutro idućeg dana biti održana akcija usmjerena na nadzor alkoholiziranosti vozača.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X