Miroslav_Vukovic-750x350

Tijekom siječnja 9 preventivno – represivnih akcija u prometu

PETRINJA – Na temelju analize statistika prometnih nesreća koje su se na petrinjskim prometnicama dogodile u prosincu prošle godine, djelatnici Policijske postaje Petrinja napravili su plan preventivno- represivnih akcija za prvi mjesece ove godine. Tijekom siječnja, planirano je devet preventivno – represivnih akcija, rekao je Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja.

Neke od akcija već su provedene: 3. siječnja 24-satni nadzor korištenja mobitela tijekom vožnje, te 7. siječnja nadzor kretanja pješaka i vozila u odnosu na pješake.

U srijedu, 8. siječnja na redu je 24- satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa.

„Zatim, 11. siječnja od 11 do 14 sati imamo nadzor brzine kretanja vozila. Nadalje, 15. siječnja od 10 do 14 sati imat ćemo nadzor  kretanja pješaka; 18./19. siječnja od 22 do 02 sata nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu; 20. siječnja 24-satni nadzor korištenja mobilnog uređaja;  25./26.siječnja od 23 do 03 sata nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu te 29. siječnja imamo 24-sati nadzor korištenja sigurnosnog pojasa“, najavio je Vuković, naglasivši još jednom kako su ove preventivno –represivne akcije za siječanj, planirane na temelju analize prometnih nesreća za prosinac prošle godine.

 

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X