Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
trafopark

Tko ne plaća troškove HEP-u i HRT-u

Kućanstva na području Sisačko-moslavačke županije i Zagrebačke županije, koja su pogođena razornim potresom krajem 2020. godine, oslobođena su plaćanja troškova električne energije za razdoblje od početka siječnja do kraja ožujka 2021. godine. Ta se odluka temelji na Zaključku Vlade RH od 18. siječnja 2021. godine.

Istodobno, kućanstva u spomenutim županijama pogođenim potresom neće plaćati pristojbu HRT-u od siječnja do ožujka 2021. godine, a na temelju Zaključka Vlade RH od 18.siječnja 2021. godine.

Dakle, sva kućanstva iz navedenih općina bez obzira na stupanj pretrpljene štete biti će oslobođena plaćanja troškova električne energije i pristojbe HRT-u, objavljeno je danas (20.siječnja 2021.) na stranici potres.info.gov.hr.

 

Sisačko-moslavačka županija:

Grad Petrinja

Grad Glina

Grad Sisak

Grad Hrvatska Kostajnica

Općina Lekenik

Općina Sunja

Općina Donji Kukuruzari

Općina Majur

Općina Dvor

Općina Topusko

Općina Gvozd

Općina Jasenovac

Općina Hrvatska Dubica

Općina Martinska Ves

 

Zagrebačka županija:

Općina Pokupsko

Općina Kravarsko

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X