romanrosavec06022020

Tko stoji iza RR tima „Romana Rosavca“?

SISAK – U proteklih nekoliko tjedana na brojne redakcijske mailove medija u Sisačko-moslavačkoj županiji počele su stizati obavijesti o aktivnostima zamjenika sisačko-moslavačkog župana Romana Rosavca, preciznije samoprozvanog Tima RR – rast i razvoj – za bolju Sisačko-moslavačku županiju. Navedeni mailovi stizali su sa potpuno drugačije mail adrese  od one uobičajene koju mediji dobivaju iz Ureda župana, a vezano za protokol županijskih dužnosnika.

Rosavec poručuje kako za navedene sporne mailove zna. „Ja koristim ovu prigodu da jasno i glasno kažem da osoba Roman Rosavec, niti dužnosnik s druge strane Sisačko-moslavačke županije, Roman Rosavec nema nikakve niti apsolutne veze sa adresom koja je otvorena pod nazivom rr-zupan-smz poslano sa domene tutanota.com.  Naime prema saznanjima s kojima sada raspolažem, radi se o domeni koja skriva jasno pokazatelje tko je pošiljatelj tih mailova. Meni bi uistinu bilo drago da vidim taj čudnovati tim koji nosi moje inicijale, RR, kao rast i razvoj za bolju Sisačko-moslavačku županiju da upoznam koji su to ljudi, jer kategorički opet ističem, nemam nikakve povezanosti niti sa ikakvim timom, niti je ikakav tim pod mojom ingerencijom osnovan, niti ova adresa ima ikakve veze samnom, osobom, pojedinom, niti sa dužnosnikom Sisačko-moslavačke županije“, rekao je Rosavec.

Dodaje da bi, kada bi i imao takve potrebe, otvorio neku normalniju mail adresu. „Budući da su opet ovo nekakve insinuacije onih koji vjerojatno nemaju ništa drugo pametnije za raditi, nego pokušati spletkama i podmetanjima izraziti nekakvu pozornost i publicitet, samo napominjem da sigurno neće narušiti stabilnost mene kao osobe s jedne strane, a s druge strane da ću zasigurno kao dužnosnik nastaviti dalje raditi za bolju i uspješniju Sisačko-moslavačku županiju. Vama još jednom skrećem pozornost da ukoliko se opet slični mailovi dostave na vašu adresu ili budu dostavljeni u bilo koju instituciju, da ih jednostavno zanemarite, a sve one obavijest spram vas i komunikacija spram vas će biti i dalje odašiljana kroz rad Ureda župana i ovlaštenih osoba čije mail adrese su vam javno poznate“, zaključio je Rosavec koji je između ostaloga najavio da će biti primoran obavijestiti mjerodavne institucije da poduzmu potrebne korake, ukoliko mu se tim koji stoji iza ovakvih mailove ne javi.

Cijelu situaciju je komentirao i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je kazao kako su sve ovo političke igre i politikanstvo.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X