Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
komarciuniverzalna

Treća dezinsekcija komaraca na području Petrinje od 11.do 13.kolovoza

PETRINJA – Iz tvrtke Eko-deratizacija iz Zagreba obavještavaju građane kako će njihove stručne ekipe provesti treću dezinsekciju komaraca u vremenu od 11.do 13.kolovoza u ranojutarnjim terminima od 5 do 7 sati. Tijekom 11.i 12.kolovoza dezinsekcija komaraca bit će provedena ulicama grada Petrinje, dok će 13.kolovoza dezinsekcija komaraca biti provedena na administrativnom području Petrinje.

Uništavanje komaraca provesti će se hladnim zamagljivanjem  s vozila u kretanju insekticidima odobrenim od Svjetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske za primjenu u naseljenim područjima koji nisu opasni za ljude ili toplokrvne životinje, ali bi kod osjetljivih osoba mogli izazvati iritaciju dišnih putova.

Pozivaju se građani da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanje te da ukoliko na obuhvaćenom području drže košnice s pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan uništavanja komaraca u vremenu od 5:00 do 7:00 sati

U slučaju loših vremenskih prilika u planiranom terminu, akcija suzbijanja krilatica odgoditi će se do prvog sljedećeg povoljnog termina.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X