Trojac počinio krađe u dva kutinska trgovačka centra Trojac počinio krađe u dva kutinska trgovačka centra
KUTINA – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca u dobi od 23, 25 i 35 godina, utvrđeno je da su u četvrtak, 10. siječnja... Trojac počinio krađe u dva kutinska trgovačka centra

KUTINA – Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca u dobi od 23, 25 i 35 godina, utvrđeno je da su u četvrtak, 10. siječnja u prijepodnevnim satima, u dva trgovačka centra u Zagrebačkoj i Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini, iz prodajnog prostora ukrali veću količinu raznih artikala (suhomesnatih i raznih drugih prehrambenih proizvoda, deterdženata, kozmetike i dr.) ukupne vrijednosti oko 1700 kuna.

Ukradeni predmeti su od osumnjičenih oduzeti i vraćeni navedenim trgovinama, a osumnjičeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni zbog krađe.

Također, u noći sa srijede na četvrtak, 9./10. siječnja, nepoznati počinitelj je u Ulici Ante Starčevića u Kutini provalio u kuću 66-godišnjeg vlasnika i ukrao televizor. Zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe, a za provalnikom se traga.

Komentari

Marin Fran Informativni urednik / Novinar

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.