Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

U Brestu Pokupskom zaustavili 21-godišnjaka sa 2,15 promila

BREST POKUPSKI – Policijski službenici su u nedjelju 2.veljače oko 1 sat u mjestu Brest Pokupski zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljalo 21-godišnja s područja Lekenika pod utjecajem alkohola od 2,15 promila.

U Glini su policajci u petak 31.siječnja oko 21 sat zaustavili osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak s područja Gline pod utjecajem alkohola od 1,22 promila, dok su 2.veljače oko 22 sata i 45 minuta policajci u Sisku zaustavili vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 38-godišnjak s područja Siska pod utjecajem alkohola od 2,11 promila.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X