policijauniverzalnagore

U Crevarskoj Strani vozio sa 1,51, a u Sisku sa 1,95 promila

SISAK – Policija je prijavljena krađa drva počinjena tijekom mjeseca ožujka u šumi na području mjesta Stupovača u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao i ukrao 17 stabala hrasta i graba, čime je vlasnika šume oštetio za oko osam tisuća kuna. Protiv počinitelja, za kojim se traga, podnijeta je kaznena prijava.

Policija je također po nalogu suda, obavila pretragu doma i drugih prostorija kod 36-godišnjaka iz Gline prilikom čega je pronađena jedna automatska puška s pripadajućim spremnikom i pet komada streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oruža i eksplozivnih tvari on će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Policija je također tijekom jučerašnjeg dana u mjestu Crevarska Strana zaustavila osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 46-godišnjak iz Gvozda pod utjecajem alkohola od 1,51 promila. Također jučer je policija u Sisku zaustavila osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 57-godišnjak iz Hrvatske Kostajnice pod utjecajem alkohola od 1,95 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X