Izbornik
arminnaslov

U „Dijagnozi“ smo razgovarali o početku školske godine na potresom pogođenom području

Povratkom jesenske sheme, u program Petrinjskog radija vratile su se i naše emisije među kojima i „Dijagnoza“ emisija o zdravlju koju emitiramo u nedjeljnom terminu od 10 sati i 45 minuta.

Kako je prošli tjedan počela nova školska godina, u prvoj smo „Dijagnozi“ razgovarali upravo o izazovima s kojima se školarci, njihovi roditelji, staratelji, nastavnici i profesori susreću na ovom našem potresom pogođenom području.

Kako te izazove prepoznati, kako se prema njima postaviti, kako se s njima u danim okolnostima nositi na najbolji mogući način, kako ih prevladati, kako ih možda čak iskoristiti da neke stvari – ako je to moguće – učinimo boljima, pitali smo profesora Armina Hadžića, psihologa, voditelja Savjetovališta za djecu, adolescente i obitelj koje djeluje pri Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja, a trenutno je smješteno u kontejnerskom naselju u Mošćenici.

Emisiju možete poslušati ovdje:

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X