Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

U dvije prometne nesreće s alkoholiziranim vozačima, četiri osobe ozlijeđene

NOVA SUBOCKA/GLINA – U mjestu Nova Subocka jučer 12.kolovoza oko 13 sati i 50 minuta, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač lakše ozlijeđen. Nesreću je izazvao 63-godišnjak s područja Novske koji je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila, upravljao osobnim vozilom. On je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal. Protiv njega će nadležnom Općinskom sudu biti podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Istoga dana u Glini se dogodila prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene. Do nesreće je došlo kada je 53-godišnji muškarac iz Siska, pod utjecajem alkohola od 1,86 promila, upravljao osobnim vozilom. On je dolaskom u zavoj, uslijed nekretanja sredinom obilježene kolničke trake, vozilom prešao na suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak, dok se u vozilu nalazila 47-godišnja putnica. Svi sudionici ove prometne nesreće vozilima Hitne medicinske pomoći su prevezeni u Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić u Sisku gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja, protiv 53-godišnjeg vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X