U Frizerskom salonu „By Vlatka“ održana radionica i predavanje o grčkom pletenju kose U Frizerskom salonu „By Vlatka“ održana radionica i predavanje o grčkom pletenju kose
PETRINJA – U Frizerskom salonu „By Vlatka“ iz Kučerine ulice 4 u Petrinji održana je edukativna radionica pod nazivom „Grčko pletenje“. Radionica je bila... U Frizerskom salonu „By Vlatka“ održana radionica i predavanje o grčkom pletenju kose

PETRINJA – U Frizerskom salonu „By Vlatka“ iz Kučerine ulice 4 u Petrinji održana je edukativna radionica pod nazivom „Grčko pletenje“. Radionica je bila namijenjena frizerima koji žele naučiti i usavršiti vještinu grčkog pletenja kose kako bi svojim klijenticama pružile još kvalitetniju i bogatiju ponudu posebnijih i svečanijih frizura. Oragnizatorica, ujedno i vlasnica salona „By Vlatka“, bila je Vlatka Pavičić Šimić kojoj su se na radionicu, koju je vodila Amina Čurćić iz Zagreba, odazvale kolegice iz Petrinje i Topuskog Ana Božurić („DIVA“), Jasna Kastmiler Grgić („Avangard“), Marina Žužić („Marina“), Đurđica Perenčević („2 u 1“) i Veronika Medić („By Vlatka“). Modeli su bile Jasmina Robinić, Lorena Radučević, Ana Perković, Valentina Božurić, Maja Štimac, Ivana Povoljnjak, Ivana Čavlović Radić i Svjetlana Kokorić.

Inače, voditeljica radionice i predavačica Amina Čurćić je stilistica frizura i vizažistica s bogatim međunarodnim iskustvom. Vlasnica je Frizerskog salona „Nefertiti“ koji je jedini specijalizirani salon za svadbene frizure i svečanu šminku u centru Zagreba, u blizini Kvaternikovog trga. Rođena je 1975. godine u Sočiju (Rusija), a 1996. godine završila je španjolsku frizersku školu “Romero” u Moskvi. Stilistica je frizura i vizažistica po međunarodnom sistemu školovanja Pivot Point. Specijalizirana je u stiliziranju frizura duge kose, iza sebe ima puno odrađenih revija, izrađenih kolekcija frizura, vjenčanja, make-overa.

Sudionice ove radionice i predavanja svakako su bogatije za nova znanja, vrijedne savjete, nove vještine ili usavršavanje već postojećih te su na kraju zajednički s radošću zaključile kako će im ova radionica svakako pomoći u obogaćivanju svoje ponude kroz vježbanje i primjenu ovog umijeća na svojim klijenticama.

Novi trendovi stalno su u mijeni, ali neki tradicionalni načini uvijek ostaju aktualni uz male izmjene i nadopune koje prate modne pravce. Također, kako su nam rekle prisutne frizerke, vrlo su korisni savjeti koje kopče kada i kako koristiti, koje fiksatore, kako zagladiti kosu, postići veći volumen frizure i još brojni drugi.

SPONZORIRANI ČLANAK

 

Komentari

Kristina Jakopović Šefica Marketinga / Novinar

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. U programu Petrinjskog radija uređuje emisiju Vidikovac, dok ju slušatelji ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.