policijastopnaslov

U Lekeniku vozio sa 1,99 promila, u Sisku sa 1,63 promila

LEKENIK/SISAK – Policijski službenici su u petak 8.svibnja oko 19 sati i 30 minuta u Lekeniku zaustavili 37-godišnjaka s područja Kravarskog, koji je upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,99 promila i koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu, a za koju je naknadno utvrđeno da je istekla. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Jučer oko 18 sati u Sisku dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 48-godišnjak upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, pod utjecajem alkohola od 1,63 promila te uslijed ne kretanja sredinom obilježene prometne trake, retrovizorom udario u retrovizor vozila koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X