Izbornik
policijastopnaslov

U Mošćenici vozio sa 1,85, u Brestu traktorist vozio sa 1,23 promila

MOŠĆENICA/BREST – U nedjelju 2.listopada oko 18 sati i 30 minuta u Mošćenici, policija je zaustavila automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,85 primila upravljao 31-godišnjak s područja Petrinje. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje te protiv njega slijedi Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U subotu 2.listopada oko 20 sati i 30 minuta u mjestu Brest Pokupski, policija je zaustavila 75-godišnjaka s petrinjskog područja koji je pod utjecajem alkohola od 1,23 promila upravljao neregistriranim traktorom i bez položenog vozačkog ispita. Vozač je uhićen te je doveden nadležnom Općinskom sudu, stoji u današnjem policijskom priopćenju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X