Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

U našoj županiji 20 novooboljelih od kojih su dvije osobe s područja grada Petrinje

SISAK – Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije stiglo je priopćenje za obavljena testiranja na COVID-19, a prema pristiglim rezultatima u posljednjih 24 sata u našoj županiji imamo 20 novooboljelih. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Na današnji dan, u Sisačko-moslavačkoj županiji je 20 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 13 osoba s područja grada Siska, dvije osobe s područja grada Petrinje, jednoj osobi s područja grada Gline, jednoj osobi s područja grada Popovače, jednoj osobi s područja grada Kutine, jednoj osobi s područja općine Sunja, jednoj osobi s područja općine Martinska Ves. Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X