Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

U našoj županiji danas tri nova oboljela od COVID-a 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan u našoj županiji imamo tri novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o osobama s područja grada Kutine koje su bile pod zdravstvenim nadzorom tipa samoizolacije u kući zbog kontakta s ranije oboljelom osobom.

„Molimo sve oboljele od zarazne bolesti COVID-19 da prilikom anketiranja daju sve potrebne podatke koji su nužni zbog sprečavanja i suzbijanja ove zarazne bolesti.  I dalje apeliramo na sve žitelje županije neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog stožera jer na taj način ostajemo odgovorni prema sebi i drugima“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X