Izbornik
bolnicasisak2020

U našoj županiji još samo dva pacijenta pozitivna na COVID-19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan nemamo novooboljelih pacijenata od zarazne bolesti COVID-19. Od ukupno dijagnosticirana 32 pacijenta oboljela od ove zarazne bolesti, preostala su još samo dva pacijenta, a ostali su ozdravili. Naime, jučer poslijepodne su pristigli nalazi pacijenata koji imaju dva uzastopna negativna nalaza laboratorijske pretrage na COVID-19, te su još dva pacijenta ozdravila.

„Uspjeh borbe protiv ove bolesti ovisi o svijesti i disciplini svih naših stanovnika, i dalje je potrebno poštivati sve propisane mjere zaštite, kao i mjere provođenja osobne higijene i higijene kućanstva“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X