Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ap wings

U nedjelju 09.05.2021. u 13:00 sati i petrinjski sportaši će se uključiti u utrku „Wings for life“

PETRINJA – U nedjelju 09.05.2021. u 13:00 sati u petrinjskom Strossmayerovom šetalištu i petrinjski sportaši će se uključiti u utrku „Wings for life“.

Simbolično okupljanje je u 12:19, obučeni u majice s natpisom vašeg kluba, škole, udruge, a utrku je podržao i Petrinjski sportski savez.

Trčanje je humanitarnog karaktera i nije natjecateljski, nema ciljne ravnine niti klasičnog pobjednika. Ideja je start u parku, prvi dio se trči u skupini, bez prevelikog razdvajanja i natjecanja, ruta će biti dogovorena na startu, a dalje sudionici trče potpuno samostalno svojevoljno određenom rutom.

Zbog epidemioloških razloga prijavljen je skup/događaj s 20 osoba, ali nitko ne može zabraniti bilo kome pristup parku i kretanje/trčanje poštujući i prometna ograničenja i epidemiološke mjere.

Što se tiče startnina/vauchera: ovo je humanitarna akcija i uplate idu u zakladu za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine. Ovdje nema kotizacija niti startnina! Sve je na dobrovoljnoj bazi. Razlika je jedino što oni koji uplate putem web stranice mogu imati službeno registriran rezultat i mogu koristiti aplikaciju uz koju dobivaju upute tijekom trčanja i znadu kad ih je sustiglo virtualno presretačko vozilo (a samim tim i završavaju službeno utrku).

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X