Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
knjižnicanaslov 2

U nevolji se poznaju prijatelji – knjižničari iz Koprivnice, Požege i Pule pomažu Gradskoj knjižnici i čitaonici Petrinja

PETRINJA – „U nevolji se poznaju junaci i prijatelji! Tako je Knjižnica “Fran Galović” Koprivnica za Gradsku knjižnicu i čitaonicu Petrinja besplatno prilagodila mobilnu aplikaciju mKnjižnica i dajući je besplatno koristiti godinu dana“, javljaju petrinjski knjižničari.

Aplikaciju možete preuzeti na:  https://play.google.com/store/apps/details…

odnosno možete je instalirati na vaš mobitel putem google play trgovine. Poveznica za aplikaciju za korisnike iPhonea:

https://apps.apple.com/si/app/gk%C4%8D-petrinja/id1563290923

„Zahvaljujemo kolegi Petru Lukačiću iz koprivničke knjižnice te programeru Josipu Šariću bez kojih ovaj poduhvat ne bi uspio. Red je podsjetiti i da su Gradska knjižnica Požega i Gradska knjižnica i čitaonica Pula u našim najtežim danima omogućile na svojim platformama pristup e-knjigama, također besplatno na godinu dana“, poručuju iz Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Vilenjaci se bude“

STRAŠNIK – Nakon što su svoju „ruku dobrote“ pružili osobama i obiteljima u potrebi, skupina

X